Vægt update + dårlige nyheder fra lægen

Vejning, ferie & sygdom

vejedag_sygdom

Vægten i fredags viste 72,5 kg, så jeg har taget 1 kg på! Men jeg spiste faktisk også pizza i onsdags.. Og natten til fredag drak jeg SÅ meget vand, at jeg burde flække på langs.. Så tænkte jeg: “Nu må det sgu være nok med al det junk!” (Selvom det bare var en pizza….) For nu har kæresten inviteret mig på ferie!! Jeg har ikke været på ferie i over 3 år! Så jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt!!

Nu er det jo så, at jeg har en plan om, at jeg skal nå at tabe mig en masse inden ferien, som er sidst i september! Jeg kan i hvert fald godt nå at tabe 8 kg på 13 uger! Men kender I dét, at man får influenza og har mega ondt af sig selv – og ikke kan være nogen steder fordi man er lige ved at dø!? Og så synes man, at man fortjener at forkæle sig selv lidt, for det er SÅ synd jo …..i dag har jeg spist en frysepizza… og en pose kanelgifler.. og en lakridspibe.. og jeg har dårlig samvittighed nu.. Men der er ikke så meget andet jeg kan gøre, end at fortsætte i det sunde spor!

Det gik ellers lige så godt – jeg har cykel lange ture (11-16 km) med kæresten og styrketrænet.. Og så blev jeg syg i går.. Jeg håber virkelig snart, at det går over.. Jeg hader at være syg og jeg vil bare gerne i gang med mit vægttab igen! Det er bare gået op og ned det sidste lange stykke tid.. Det skulle meget gerne bare gå ned fra nu af..!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægt update + dårlige nyheder fra lægen