Længe siden

Vejedag og fest

I dag har jeg vejet mig – 72,5 kg! Endelig går vægten ned igen efter at have ligget i 73’erne hele februar..

Jeg er taget til fest hos Veninde Maria i dag.. jeg var jo lidt “bange” for om jeg kunne klare fristelserne.. altså pizza, vin og chips.. men jeg købte 2 minipizzaer og tog med og så bestilte de andre pizzaer.. og så har jeg indtil videre fået 1 glas Verdi og 2 glas rødvin.. har lige fået skænket glas nr 3.. og mit totale kalorieforbrug for i dag lander på lige under 1.700 kcal.. det er så godt!

Jeg vil rigtig gerne tabe 1 kg til på fredag.. og det lover allerede godt, når det er gået så godt her til aften.. 👍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længe siden