Weight loss inspo #1

Vægt-update uge 27

vaegt_update_7_juli_2017

Mit hemmelige håb og mål på vægten til i dag var, at der var røget 1 kg siden sidste fredag.. Vægten sidste fredag viste 71,0 kg.. Og vægten i dag viste 70,0 kg! Jeg ved ikke, om jeg tør håbe på, at jeg kan gøre det igen? Jeg tror jeg vil give det et forsøg – HVIS det lykkes, og vægten viser 69,0 kg, er det min laveste vægt i  over 4,5 år!

Jeg har tænkt mig at fortsætte med den sunde/fornuftige mad – cirka 1.500 kcal om dagen og styrketræning 3 gange om ugen plus noget kondition – ikke noget vildt – fx. cykle på arbejde/ gå en lang tur osv..

Jeg var ellers kommet igang med at træne til 5 km løb, men det gik helt i stå for noget tid siden, da jeg blev syg af stress.. Måske skulle jeg prøve igen? 🙂 Jeg kunne lægge løbeturen før jeg skal styrketræne, på den måde får jeg gjort begge dele 3 gange om ugen! Det kræver jo ” bare”, at jeg sætter tid af til det.. Og det ville jo være dumt IKKE at gøre, nu når jeg så gerne vil tabe mig!

Jeg har forsøgt at tabe mig SÅ mange gange – hver gang har det føltes anderledes for mig, fordi jeg enten havde en ny indstilling til det, eller fordi jeg havde lært noget nyt, som jeg kunne bruge.. Denne gang føles alligevel en del anderledes end alle de andre gange, fordi jeg for første gang er mere fokuseret på træningen end på maden.. Selvfølgelig skal maden også være i orden! Men det har jeg brugt så mange år på at få styr på, at jeg nu kan fokusere på træningen, som jeg ellers aldrig har gjort så meget ud af.. Men nu prøver jeg at få opbygget lidt muskelmasse, så det hele ikke bare forsvinder, når jeg taber mig – og jeg prøver at få rørt mig noget mere i det hele taget.. Jeg ved bare, at det kommer til at gøre en forskel! Og det er også derfor, at jeg er sikker på, at det endelig kan lykkes mig at tabe de overflødige kilo!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weight loss inspo #1