Tilbage på sporet & vægtupdate

Vægt update + dårlige nyheder fra lægen

snapchat_20161027_1

Jeg har ikke fået opdateret min vægt fra i fredags: 71,5 kg.. Det går lidt op og ned med vægten for tiden.. Og jeg har også i perioder været ret træt.. Men det har der altså været en grund til (nej jeg er ikke gravid!).. Jeg fik lavet mit årlige tjek – 6 blodprøver.. (lever, nyrer, stofskifte og en masse andre ting jeg har glemt).. Faktisk har jeg ikke fået lavet dette tjek siden engang i 2015 – jeg kunne altså ikke huske, at det var SÅ længe siden.. Men det viser sig altså, at mit stofskifte igen er for lavt! Så er der jo ikke noget at sige til, at jeg synes det hele har været lidt ekstra hårdt! Jeg har en tid ved lægen på tirsdag, så der skal medicinen rettes ind, så det  kommer til at passe igen.. Jeg glæder mig allerede! -Jeg håber lidt på, at vægttabet får et skub i den rigtigte retning, når medicinen begynder at virke! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på sporet & vægtupdate