Opstart på løb

Update på vægten

myday02

Jeg ville lige opdatere min vægt herinde.. Jeg vejede mig i fredags og vægten viste 71,1 kg.. Vægttabet går lidt langsom, men jeg håber, at det kommer til at gå lidt hurtigere, efter at jeg er begyndt at løbe.. Jeg må lige tage mig lidt sammen og få forberedt, hvad jeg skal spise hele ugen og holde mig til det! Siden fredag har mit kalorieindtag ligget mellem 1.535 og 1.725.. Og det er egentlig sådan ok, men jeg ville rigtig gerne ligge på max 1.500 kcal om dagen – i hvert fald indtil jeg er kommet ned på 65 kg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opstart på løb