Status på vægttab

Udrensning

udrensning01morgen

Efter et par svære dage, hvor jeg har haft lyst til næsten ALLE kulhydrater i flere kilometers omkreds, og hvor jeg har spist for meget, valgte jeg at starte på en udrensningskur i dag – på min fridag.. Det har været overraskende let.. Måske er det fordi, jeg VED, hvad jeg skal spise, hvornår og hvor meget? Jeg ved ikke endnu, om jeg tager de 3 dage, man max må være på kuren? Jeg tror det.. Bare for at få renset grundigt ud.. Og så vejer jeg mig nok først lørdag istedet for fredag..

udrensning02

Her er min morgenmad, formiddagssnack, frokost og aftensmad.. Der mangler billeder af eftermiddags- og aftensnacken, som var et glas mælk og et stykke frugt + jeg drak et stort glas vand inden hvert måltid.. Og kanden med lunkent vand og citron øverst i indlægget drak jeg, lige da jeg stod op..

Jeg håber, at denne udrensning kan være en kickstart til mit vægttab, så jeg kan fortsætte ned i vægt.. Føler mig lidt “fanget” omkring 72 kg,  så det kunne være rart, at der endelig skete lidt igen! Sidste fredag viste vægten jo 71,5 kg, men efter de sidste par dage er vægten steget med 1 kg.. Og 1 kg er måske ikke meget, men det er det alligevel, når jeg kan bruge op til 14 dage om at tabe det kilo.. Og jeg har stadig en plan at følge og et mål at nå.. Så fra nu af er der ingen pizza, krydderboller, rundstykker osv til mig! Det er ikke fordi jeg “ikke må”, det er fordi jeg vælger det fra, for at kunne nå mit mål til 1. juni – 65 kg! Det er ikke umuligt, men lige nu er jeg lidt bagud.. Og det er bare aldrig særlig sjovt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på vægttab