Damn you cravings

Tilbage på sporet & vægtupdate

tilbage_paa_sporet

Denne uge har været hård at komme igennem, synes jeg.. Jeg har sovet mega dårligt, og været SÅ træt! Og når jeg er træt, så slår fornuften sommetider fra og jeg får virkelig lede cravings.. Jeg vejede derfor også 72 kg i fredags – altså har jeg taget 2,8 kg på siden sidste fredag!! Det er pænt sagt mega irriterende, når nu jeg endelig igen var under 70 kg og ikke bare under 70 kg – jeg nåede den laveste vægt i over 4 år!!

Og plus dét, så styrketrænede jeg i onsdag og det er først holdt op med at gøre SINDSSYGT ondt i dag! Jeg har seriøst ikke kunnet gå normalt og slet ikke kunnet komme ned af trapper, for ikke at snakke om toiletbesøg.. Jeg holdt mig altså, når jeg skulle tisse, for jeg kunne hverken sætte mig eller rejse mig igen uden at være ved at begynde at græde!! Og JO, det gjorde SÅ ondt! Damn you lunges!!

Jeg skal styrketræne igen i morgen, men jeg tror kun jeg tager 3 x 6 lunges i stedet for 3 x 15.. Og nej, det hjalp åbenbart SLET ikke at strække ud efter træningen – og jeg mener seriøs udstrækning! Ikke sådan noget lala hurtigt overstået.. Jeg fik virkelig gennemstrukket alle musklerne..

Lige nu er jeg ret optimistisk i forhold til den kommende uge! Jeg er sikker på, at jeg sagtens kan leve super sundt og komme tilbage på sporet! Jeg ved ikke, hvorfor det altid går galt lige omkring 70 kg..? Men jeg har bare tænkt mig at fortsætte! Nu går jeg ud og forbereder min morgenmad til i morgen – “overnight oats” med banan og blåbær.. Jeg har også taget kylling ud af fryseren, som vi skal have til aften med noget mozzarella, pesto og basilikum med grøn salat til!

Og ja – billedet herover er min frokost i dag – tog ud og spille minigolf med kæresten og han gav frokost bagefter.. og jeg har haft lyst til den bøf SÅ længe, så jeg bestilte altså ikke salat.. (men den salat der fulgte med havde en dressing, som virkelig ikke smagte godt..) Så jeg nød bare min bøf! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damn you cravings