Ferie og vægt update

Styrketræning og pizza

styrketraening

Jeg har jo en plan om, at få styrketrænet 3 gange om ugen: mandag, onsdag og fredag! Men jeg har ligget med influenza.. Så jeg fik først trænet i går.. Jeg har købt et hjemmetræningsprogram på Henrik Duer’s hjemmeside.. Det tager cirka 30 minutter at køre hans program igennem, men jeg har tilføjet forskellige øvelser, så nu tager programmet 50 minutter..

Jeg GAD virkelig ikke i går.. Men jeg tog træningstøjet på, og så gik jeg egentlig bare igang.. Og pludselig var det overstået!

I dag ville jeg lave laks til aftensmad – jeg er begyndt at gøre mere ud af, at forberede, hvad vi skal spise, ellers kan jeg godt ende med at spise noget “forkert” – og egentlig er der ikke noget der er forkert og forbudt, men jeg vil jo helst spise lækre, sunde ting hele tiden! Og hvis jeg har forberedt madplan, så er det bare såå meget lettere at holde!

Men da jeg stod ved køledisken i Rema1000 tidligere og kiggede på laks, blev jeg bare super nærrig! Jeg nægter at give 80 kroner for 4 små, frosne laksefileter!! Plejer de ikke at koster 50 kroner??? Så jeg købte dem ikke.. Og så brændte min hjerne bare sammen – hvad skulle jeg nu finde på?? Jeg kunne slet ikke tænke! Ringede til kæresten og han kunne da godt spise en pizza… Åh nej! Men jeg tog hjem uden mad.. Og så bestilte vi mad.. Min kæreste fik en pizza og jeg fik en salat med kylling! Jeg ved godt, at sådan en salat sikkert ikke er det sundeste i verden, men det er stadig meget bedre end at spise en hel pizza.. Og JO jeg kan sagtens inhalere en hel pizza!! Men det vil jeg ikke – jeg spiser bare sundt fra nu af (næsten)..

Jeg har besluttet, at jeg må vælge én dag – sikkert fredag eller lørdag – hvor jeg må spise noget mindre sundt.. Men ikke hele dagen! Jeg må vælge ét måltid fx. aftensmad og så spise pizza eller om aftenen og så spise noget slik.. Resten af ugen skal jeg spise så sundt som muligt!

salat_og_pizza

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie og vægt update