Update på vægten

Stop! Underlige opskrifter

ok-restaurant-noma

Efter at jeg er begyndt at tabe mig, er jeg begyndt at lede efter lækre, sunde og slankende madopskrifter.. Men de fleste madbloggere rammer bare helt ved siden af, og jeg føler slet ikke, at jeg kan bruge deres opskrifter! Jeg ved ikke, om det er en københavnerting, at man absolut SKAL lave mad med ingredienser, der ikke er til at opstøve nogen steder?? Er det for at være smart? Det er ikke spor smart! – det er skide irriterende, og jeg har slet ikke lyst til at læse deres blogs! De giver bare ikke mening i min verden! Jeg vil have opskrifter på mad, med ingredienser jeg rent faktisk har hørt om før!

Jeg er helt med på, at når man vil tabe sig, så skal man lære “nye” madvare at kende.. Og man skal lære at sætte maden sammen på en anden måde end før.. Jeg er blevet ret god til at eksperimentere (noget jeg seriøst aldrig havde regnet med!) – og nogle gange bliver det godt, andre gange bliver det helt forfærdeligt! Haha..

Og når nu jeg har brokket mig lidt over madbloggernes dumme opskrifter, hvor man både skal bruge gammelt tavlekridt, kul og månestøv, så tænker jeg selv på at dele nogle af mine helt standard og røvkedelige opskrifter med almindelige ingredienser! Men tænk engang – nogle af dem er ret lækre! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på vægten