Vejning, ferie & sygdom

Stop med at have ondt af dig selv

Jeg har haft alt for ondt af mig selv, mens jeg har haft influenza (er stadig ikke helt frisk!).. Men jeg kom til at tænke over det i går, hvor jeg spiste både frysepizza og chips – fordi det var synd for mig! Det kan godt være, at jeg har det elendigt! Det kan godt være jeg har ondt i hele kroppen, hovedet og øjnene! Det kan godt være, at jeg bare har det pisse hårdt, fordi det har man nogle gange, når man har influenza! Men det hjælper jo virkelig ingenting overhovedet, at have ondt af sig selv! Det bliver jeg ikke hurtigere rask af! Det får jeg det ikke bedre af! Og jeg får det SLET ikke bedre, ved at fylde min krop med junk! Tværtimod.. Så nu har jeg besluttet mig for, ikke længere at have ondt af mig selv! Det får jeg intet godt ud af – jeg bliver bare mere bitter og får dårlig samvittighed, især når jeg vælger at æde junk..

Jeg bliver nødt til at fokusere på mit vægttab! Så fra nu af vil jeg være mere positiv, få rørt mig noget mere og få noget sundt og nærende mad!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejning, ferie & sygdom