Vejedag og fest

Status på vægttab

blog03

Det er 2 uger siden jeg opdaterede sidst.. Så det er vidst ved at være på tide.. Vægten viser 71,5 kg, så det går stadig den rigtige vej! Jeg prøver at spise sundt det meste af tiden og jeg prøver at spise mindre portioner.. Jeg har alt for længe bare spist videre, selvom jeg var mæt, når der var noget, der smagte godt.. Det er en super dårlig vane, som jeg prøver, at vænne mig af med..

blog02

Det er egentlig underligt, at det nogle gange går så let med at spise sundt, selv når min kæreste spiser rundstykker og pandekager osv.. og andre gange, så har jeg bare lyst til, at smide mig ned på gulvet og græde og skabe mig, fordi jeg har LYST til ét eller andet, som jeg godt ved, jeg ikke bør spise! Men lige for tiden går det heldigvis godt – og det håber jeg da, at det fortsætter med.. 😉

Men som udgangspunkt vil jeg ikke nægte mig selv noget – for nogle dage siden spiste min kæreste boller med smør og pålægschokolade, og jeg fik én lille bid.. Så havde jeg også fået – jeg tror det handler om dét at SMAGE tingene.. ikke nødvendigvis grovæde til man brækker sig.. (forstå mig ret).. Så i virkeligheden er der intet, der er forbudt – jeg må spise lige hvad jeg vil.. Bare i meget mindre mængder og nogle gange VÆLGER jeg at lade vær.. Det her vægttab er mit eget valg, så det er også mit “job” at gennemføre det.. Ingen andre end mig kan træffe valget mellem det sunde og det usunde.. Det er helt op til mig selv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejedag og fest