Vægt-update uge 27

Sarahs Day + vægtupdate uge 28

e9b0a500a4f83d81bd87086070b6d954

Sikke en uge! Jeg føler, at jeg har gjort alt rigtigt, men der er bare ikke sket noget som helst på vægten! Eller jo – den har svinget mellem 69,8 kg og 71,9 kg (ja jeg vejer mig hver dag!).. Sidste fredag viste vægten 70,0 kg – hurra for forstoppelse – ja sorry, men man taber sig bare ikke, når der kun kommer noget ind, men intet ud.. Det er ikke særlig motiverende, og når jeg bliver demotiveret og får lyst til at give op, er der større chance for, at jeg ender med at æde alt for meget junk!! Ups..

Når det sker, eller jeg har mega onde cravings, hjælper det faktisk at se Sarah’s videoer på Youtube! Jeg har siddet og set en del af hendes videoer her til aften, og det har totalt givet mig motivationen tilbage! Selvfølgelig skal jeg fortsætte! På et eller andet tidspunkt skal vægten nok gå nedad igen!

Jeg var fuldstændig idéforladt i forhold til maden og har spist ret mange kulhydrater – ikke at der er noget galt med kulhydrater, men det behøver måske ikke at være hovedparten af hvert eneste måltid.. Så ser jeg bare et par videoer på Sarah’s Youtube og så er jeg klar til at smide en masse kilo!! 😀 Hej motivation!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægt-update uge 27