Udrensning

Opstart på løb

myday01

I mandags startede jeg op på et løbeprogram fra Henrik Duer.. Man starter super langsomt ud med 4 minutters gang og 1 minuts løb, som gentages indtil der er gået 25 minutter.. Om 10 uger skulle jeg meget gerne kunne løbe i alle 25 minutter! Det er virkelig dejligt at være startet op på løb igen – jeg ved, at jeg skal tage det stille og roligt, da jeg tidligere har haft skinnebensbetændelse (det gør godt nok nuller!) Men jeg kan faktisk rigtig godt lide at løbe! Ikke at jeg nogensinde har kunnet løbe særlig langt, men det er bare den bedste følelse, når man lige kan løbe lidt længere end sidste gang! Og så skader det nok heller ikke mit vægttab, at man forbrænder flere kalorier på kortere tid (plejede at gå en lang tur på over 1 time) og man kan forbrænde det samme på 20-30 minutter ved løb.. Det sparer altså en del tid..

Billedet er af mig i morges inden jeg skulle ud af døren.. Det er blevet en dårlig vane, at jeg trækker sådan ud i tøjet.. Det var for at skjule min fede mave.. Nu er den ikke så fed længere 😉 Gad vide, hvornår jeg fralægger mig den vane..? Blusen er nok 1½ år gammel tror jeg? Jeg købte den, da jeg kom ned omkring 70 kg sidst.. som var sommeren 2015.. Jeg har ikke kunnet passe den længe, men nu kan jeg endelig bruge den igen! Og jeg tror endda kun den er størrelse medium.. Ellers tror jeg, at jeg er nede i en størrelse large nu.. I H&M er jeg mellem 40 og 42.. Jeg vil rigtig gerne ned i en størrelse 36/38..

Jeg har jo det her mål, der hedder 65 kg til 1. juni.. Og jeg har regnet ud, at jeg cirka skal tabe mig 700 g om ugen, for at nå mit mål.. Det kan jeg altså godt! Det skal jeg.. Jeg skal bare lige have udregnet mit kalorieforbrug igen.. Det er lidt besværligt, især fordi der er en del forskellige udregnere på nettet, og ingen af dem giver det samme resultat, og hvad skal man så tro på? Måske skulle jeg prøve dem alle sammen og bare tage gennemsnittet! 😉

(Og det gjorde jeg så og kom frem til, at jeg bruger 2.600 kcal om dagen! Whaaat? Nåh, jamen så skal jeg vel bare fortsætte på 1500 kcal.. hvilket burde give et vægttab på over 1 kg om ugen.. seriøst?? Aaarh kan det nu også passe?)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udrensning