Ikke den sædvanlige shopping

Min dag i mad

min_dag_i_mad_01

I dag tænkte jeg, at det kunne være sjovt at lave et indlæg med billeder af alt, hvad jeg har spist i dag.. Lige for tiden har jeg ikke noget jeg spiser fast, for jeg prøver hele tiden nye opskrifter, og jeg bruger ingredienser, som jeg aldrig har købt før – fx bruger jeg rigtig meget avocado – det har jeg aldrig spist før.. Og spinat.. Og nu også mandelmælk! Det købte jeg for første gang i går, fordi det skulle i min smoothie i dag.. Det er forresten min nr. 3 smoothie EVER.. De to første gange jeg har lavet en smoothie, tænkte jeg: “Aldrig igen skal jeg have en smoothie! Ad!”.. Men jeg måtte altså lige prøve “The Kardashian Smoothie”.. og den smager såååå meget bedre end de to foregående jeg lavede.. De var fyldt med bær.. Det er denne smoothie ikke! Jeg deler opskriften i morgen!

Min frokost bestod i dag af 2 spinatvafler, som jeg lavede for første gang i går – med røget ørred, avocado og tomat.. Og så kom jeg til at købe en lakridspibe, da jeg var nede for at handle tidligere! De stod helt oppe ved kassen og det er næsten det eneste lakrids jeg gider at spise..

min_dag_i_mad_02

Til aftensmad prøvede jeg igen en ny opskrift af for første gang.. Det hele røg bare på panden og selvom det lød en lille smule ulækkert, så prøvede jeg alligevel: Squash, (jeg brugte også en gul peberfrugt, som jeg havde liggende), en dåse tun og blandet babysalat – jeg tilføjede lidt tomatpure.. Det smagte meget bedre end jeg havde regnet med – men min kæreste, som kom op fra vaskekælderen, syntes der stank af kattemad.. haha.. well.. Til dessert fik jeg en squash-protein brownie, som jeg bagte tidligere i dag toppet med skyr og kanel.. Opskrift kommer senere..

min_dag_i_mad_03

Jeg har i alt fået 1.100 kalorier i dag og jo det er for lidt! Jeg var bare ikke hjemme, så det passede med, at jeg kunne nå et mellemmåltid også.. Jeg vil rigtig gerne holde mig på omkring 1.500 kalorier, mens jeg taber mig! Det er lidt svært at holde mig på præcis 1.500 kalorier, når jeg prøver en masse nye opskrifter – for jeg ved ikke, hvor mange kalorier, der er i maden, før jeg har lavet den.. Så selvom jeg har fyldt min tallerken til både frokost og aftensmad, så var der ikke særlig mange kalorier i retterne..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke den sædvanlige shopping