Vejedag

Længe siden

Jeg har ikke opdateret herinde i næsten 3 uger nu.. Vægten har ikke rigtigt rykket sig – andet end lidt op og lidt ned et par gange.. Måske skyldes det noget medicin jeg får? Har fået taget blodprøver et par gange nu og venter på svar fra den sidste.. Synes at det begynder at gå fremad igen nu, og jeg kommer til at opdatere bloggen igen på lørdag, hvor jeg har besluttet at veje mig! På lørdag skal jeg til fastelavnsfest hos en veninde, og vi er 4, der skal “klædes ud” som enhjørninge.. Det er mig der står for “kostumer”, så det bliver spændende!

Jeg tænker lidt over, hvad vi mon skal have at spise på lørdag – jeg vil helst undgå pizza, da det bare kommer til at smadre hele næste uges vægttab.. Og så skal jeg heller ikke have særlig meget alkohol – er blevet dårlig de sidste par gange.. Og det gider jeg virkelig ikke igen! Men jeg glæder mig til at hygge med pigerne (og et par fyre), og selvfølgelig også til at se, hvad vægten viser på lørdag! Vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejedag