Bananpandekager og vægt update

Ikke den sædvanlige shopping

helsebixenshopping

Fredag eftermiddag – omkring klokken 14:30 – klikkede jeg et par ting hjem fra Helsebixen.. 2 timer senere får jeg en mail om, at de har afsendt min ordre, og klokken 01:40 i nat fik jeg en mail om, at de har forsøgt at aflevere min pakke (de har nok ikke ringet på, for hverken min kæreste eller jeg har hørt noget), men lidt i 8 i morges fik jeg en mail om, at jeg kunne hente min pakke i en pakkeshop, lige ovre på den anden side af vejen fra hvor jeg bor!! Det kalder jeg altså hurtig levering! Jeg havde regnet med at modtage mine ting engang midt i næste uge.. 😉

Det er første gang jeg køber disse produkter.. Det eneste jeg allerede har er kokosolie.. Men jeg har ikke kunnet finde en “økologisk ekstra jomfru kokosolie” andre steder end på nettet.. Flere af de ting jeg har købt, har jeg set hos forskellige Youtubere, der går op i sundhed, økologi og raw food.. Jeg har ladet mig inspirere til flere retter og har derfor også købt disse ting, som jeg ellers normalt ikke ville købe, fordi man kan lave en masse lækre ting med lavt kulhydrat- og kalorieindhold..

Jeg har købt: kakaopulver (til varm kakao, pandekager, kager, vafler osv.), kokosmel – ikke den slags der er på flødeboller! (til bagning, og så vil jeg, se om jeg kan bruge det istedet for mandelmel og spare op til 300 kcal pr 100 g!), kokosolie (til stegning, bagning og til at putte i varm kakao), mælkebøtte te (fordi jeg har læst, at det blandt andet er godt for fordøjelsen og renser ud), og så har jeg købt (og spist – ups!) 2 slags chokolade fra Loving Earth med karamelsmag.. Det var egentlig mest, fordi jeg var nysgerrig – de smagte begge to godt! Men jeg tror ikke jeg køber dem igen, for de kostede 20 kroner for 30 g.. Så køber jeg hellere en god, mørk chokolade.. Men det gode ved disse produkter er, at de er naturlige – der er ikke tilføjet en masse kunstige ting og sager, og det kan jeg faktisk rigtig godt lide!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager og vægt update