Sarahs Day + vægtupdate uge 28

Hvorfor er det så svært?

sundsundsund

I dag har jeg handlet, så jeg kan lave super sund mad! Men lige nu sidder jeg bare og har totalt tarvelige cravings.. Dagen startede ellers godt med røræg, cherrytomater og et glas multijuice! Så kom min dejlige tvilling, og vi spiste frokost ude i centeret – okseburgere UDEN pommes frites.. Well.. Knap så sundt.. Da jeg kom hjem, kom jeg i tanke om nogle blandede nødder, jeg købte i Rema1000 her den anden dag – og spiste resten (næsten 500 kcal).. Ups! Til aften lavede jeg kyllingesalat.. Men så fik jeg lyst til ALT muligt – så jeg endte med at skære en banan i skiver med lidt chokoladesovs og honning.. Og nu har jeg bare lyst til at gå ned på tanken og købe lidt af det hele! Overvejer at lave en kop varm kakao…. men det er bare endnu flere kalorier oveni alle de andre.. Måske skulle jeg bare gå i seng?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sarahs Day + vægtupdate uge 28