Hvorfor er det så svært?

Hej motivation, jeg har savnet dig

aeg_banan_pandekager

Jeg har ikke været helt på toppen i denne uge – især ikke sidst på ugen.. Og jeg har derfor heller ikke spist helt så sundt, som jeg gerne ville have gjort.. Og det er bare en ond cirkel.. Jo værre jeg har det, des dårligere spiser jeg og jo dårligere jeg spiser, des værre får jeg det.. Men af én eller anden ukendt årsag, har jeg det bedre her til aften – til trods for at jeg både har spist resten af kærestens sourcreme & onion chips OG over en halv plade mørk chokolade..! Måske er det fordi jeg har spist sundt resten af dagen? Måske er det fordi jeg har lyttet til en hypnose, der hjælper med mit vægttab? Måske er det fordi jeg har gået en lang tur, da solen kom frem her til aften? Jeg ved ikke hvorfor jeg pludselig er så meget mere positiv? Men det er SÅ dejligt, at jeg endelig igen bare er totalt positivt og motiveret!

I har sikkert også prøvet at have en dårlig dag, hvor man bare vågner og er i dårligt humør og alting bare er lort og dagen kun bliver værre og værre! Og det er så svært, at få vendt sit humør til det bedre, fordi man er så langt væk i en boble af negativitet, at man ikke engang kan huske, hvordan det er at være glad og positiv.. Og man har ingen energi, så man ORKER heller ikke at lave sund og lækker mad og man gider heller ikke at spise det, for man har kun lyst til fedt og sukker og verden er bare så dum og lortet og man smadrer sin lilletå ind i dørkarmen og har lyst til at lægge sig til at tude OG dø midt på stuegulvet..

Men endelig – her til aften – har positiviteten fundet vej til min hjerne, og jeg er pludselig topmotiveret og klar til at leve supersundt! Faktisk har jeg en plan om, at jeg skal leve lidt a la Sarah (fra Sarahs day) de næste 4 dage! Og så skal jeg se, hvor meget jeg mon når at tabe mig til på fredag – uuuh spændende! Til jer der ikke kender Sarah kan jeg bare sige, at jeg kommer til at leve rigtig meget af æg, laks, spinat, kylling og grøntsager!

Billedet er forresten af min morgenmad i dag: æg- og bananpandekager med ahornsirup! Hurtig “opskrift”: 2 æg og 1 banan blendes/moses og steges i små klatter på panden ved svag varme – værsgo!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er det så svært?