Styrketræning og pizza

Før og nu

vaegttab_foer_efter

Jeg har endnu ikke delt mine “før-billeder” med jer – af den simple grund, at jeg synes det er for flovt! Og jeg VED godt, at jeg ikke engang er tæt på at være fed, men det handler nok mere om, hvordan man selv føler det.. Og jeg føler selv, at jeg har været helt ufatteligt tyk! (Det har jeg også… men alt afhænger jo af øjet, der ser..) Men når man er 164 cm høj, så er man for tyk, når man vejer omkring 80 kg! (Medmindre man er bodybuilder!)

Mit “før-billede” er taget lige inden nytår sidste år.. Og faktisk er det ikke 100% mit “før-billede”, for min maxvægt var 81,4 kg! Men nu valgte jeg dette billede, fordi jeg tog det med det formål, at sammenligne mine billeder med netop den t-shirt på! (Jeg har også billeder i undertøj, med træningstøj og forskelligt tøj, som jeg ikke kan passe endnu..) Kun så jeg kan sammenligne, når jeg en dag kan passe tøjet..

Denne t-shirt er med vilje købt for lille.. Det er en størrelse small, men det er meningen, at den skal sidde løst.. Jeg kan langt fra passe den endnu, men det er fedt at se, at den ikke sidder så stramt længere!

vaegttab_foer_efter_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrketræning og pizza