Stop med at have ondt af dig selv

Ferie og vægt update

vaegttab_ferie_graekenland

Haha, prøv at spørge om jeg glæder mig til at skulle på ferie!! #omgslapafderer3månedertil
Vægten i dag viste 71,0 kg, så jeg har tabt mig 1,5 kg i denne uge!

Der er cirka 3 måneders tid til vi skal på ferie, så jeg har jo noget tid til at tabe mig i.. Jeg har faktisk lidt tænkt, at “det er nu eller aldrig” agtigt.. Jeg fylder 32 år næste gang og altså jeg skal jo have børn på et tidspunkt.. (IKKE lige nu!!!!) Og så tænker jeg bare – hvis ikke jeg får smidt de overflødige kilo NU, så sker det nok aldrig…?

Jeg har altid fokuseret rigtig meget på maden og kalorier.. Men nu har jeg besluttet at flytte mit fokus over på styrketræning og motion.. Mest styrketræning – Selvom jeg “bare” træner herhjemme, så er jeg sikker på, at det kan gøre en kæmpe forskel for min krop! Jeg har jo ret godt styr på maden efterhånden, så det behøver jeg ikke tænke så meget over..

Jeg ved også godt, at mit nye fokus gør, at jeg måske heller ikke skal tænke alt for meget over, hvad vægten siger! For jeg kommer til at tage på i muskelmasse og tabe fedt.. Jeg har prøvet det før, engang jeg trænede i et center med min søster og vi blev vejet deroppe én gang om måneden og jeg vejede mig derhjemme og havde taget 1 kg på og var skide sur, for kun at finde ud af, at jeg havde taget 2 kg på i muskelmasse og tabt 1 kg ren fedt! Jeg FØLTE mig også slankere.. Jeg fortsætter med at veje mig hver uge, og samtidig fortsætter jeg også med at måle mig, så jeg kan se mine fremskridt..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop med at have ondt af dig selv