Stop! Underlige opskrifter

Bananpandekager og vægt update

opskrift02

Jeg laver tit æg-banan pandekager til morgenmad.. Den anden dag puttede jeg lidt kakao i og jeg elsker alt der smager af chokolade, så det var et kæmpe hit! I dag fik jeg altså 2 krydderboller med smør og pålægschokolade – bare fordi! Jeg har jo vejet mig i dag, og vægten viste 70,7 kg.. Jeg havde sat et mål, der hed 70,5 kg, men jeg er faktisk fint tilfreds! ENDELIG er jeg nede i 70’erne.. Nu mangler jeg kun 5,7 kg før jeg er i mål!
Nåh – tilbage til opskriften!

 

Æg-banan pandekager
1 pers.

1 stor banen
2 æg
1 tsk kakaopulver (kan undværes)

Pynt:
chokolade-/ karamelsovs
Udskåret frugt

Ingredienserne moses sammen eller blendes og hældes på en stegepande i små klatter. Steg ved lav-middel varme og vend de små pandekager, når de slipper panden. Servér med fx. chokolade- og karamelsovs og fx. udskåret æble, banan eller jordbær. Du kan også spise pandekagerne som de er. Jeg plejer at spise dem med karamelsovs.

I sådan en portion er der under 300 kcal – selvfølgelig lidt afhængig af hvor stor bananen er, hvor store æggene er og hvor meget fyld du putter på! 🙂 Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop! Underlige opskrifter