The Kardashian smoothie

2. delmål nået

andet_delmaal_naaet

Endelig har jeg nået mit 2. delmål!! Det er helt underligt, at jeg endelig er under 70 kg.. Jeg har vejet mellem 70 kg og 80 kg siden 2013.. Jeg har kun lige været nede under 70 kg én dag – nemlig på min 30 års fødselsdag d. 3. august 2015.. Og det var kun fordi, jeg havde et væddemål med min mor, OG fordi jeg havde været på udrensningskur i 3 dage op til.. Denne gang har jeg spist sundt og fornuftigt..

Det er også anderledes denne gang.. Sidst var det et væddemål om at jeg skulle under 70 kg til min fødselsdag, og så snart jeg nåede dagen og var under 70 kg, gav jeg ligesom mere slip, og jeg tror faktisk, at jeg fik pizza 3 gange i den efterfølgende uge!!.. Og så røg hele vægttabet på gulvet..

Denne gang føler jeg jo ikke, at jeg er i mål.. Jeg skal ramme 65 kg 1. juni, men efterfølgende har jeg et mål om at komme ned på 60 kg.. Jeg har ikke lige sat en fast deadline, men jeg tænker omkring 1. september.. måske 15. september? Det finder jeg ud af senere.. Det bliver jo sværere at tabe sig, jo længere ned i vægt man kommer.. Og man bliver også mere og mere tilfreds med sig selv, så det er ikke engang sikkert, at jeg føler det er nødvendigt at ramme 60 kg!

Lige nu er jeg lidt splittet mellem at tænke, at jeg sagtens kan se, at jeg har tabt mig, og at jeg nogle gange slet ikke synes, at jeg kan se det.. Men jeg kan i hvert fald se på mine cm-mål, at jeg har tabt mig! Da jeg startede 10. december, målte min talje 95 cm, nu måler den 88 cm.. Og mine hofter målte 106 cm, nu måler de 101 cm.. Men det var i hvert fald helt underligt at se vægten i morges.. Jeg glæder mig til at se vægten fortsætte ned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Kardashian smoothie